NGI-teamet består af ildsjæle med både bred og dyb erfaring og mange forskellige baggrunde. Vi uddanner mennesker til at være i livet på en kontaktfuld, ansvarlig og opmærksom måde. Nogle vælger at praktisere gestaltterapi, mange tager uddannelsen for at styrke deres kommunikation – og alle tilegner sig relationelle kompetencer, der kan bruges privat og på jobbet.

Læs her, når du som studerende skal vælge terapeut

Hvem er vi?

Siden 1992 har vi uddannet psykoterapeuter i moderne  gestaltterapi, og vi opdaterer løbende uddannelsen i takt med nye strømninger og viden. Psykoterapeutiske og relationelle kompetencer består af personlige og faglige elementer. Vi giver dig intensiv træning, faglig supervision og trygge rammer for at udvikle dig personligt, mens du integrerer teorien og og omsætter den til metode.

Vi bor i en stor, gammel patriciervilla med høje, lyse rum, omgivet af en dejlig have – nær station, skov og butikker. Vores hold er på max. 14 studerende, og holdene mødes på tværs af årgange, når vi indimellem har fælles moduler. Al undervisning sigter på at integrere teori og metode og vægter krop, følelse og tanke lige stærkt.

NGI-teamet

En lille kreds af faste undervisere udfordrer dig i et trygt rum og lærer dig at stille dig selv spørgsmål, der vil ændre dit liv – og at finde svarene i dig selv. Faglærere og gæsteundervisere sikrer, at du som studerende tilbydes højtkvalificeret undervisning  i fagområder, der relaterer tæt til gestaltterapien. Alle er underlagt vores etikregler og har tavshedspligt, også når undervisningen er afsluttet.

Samtlige undervisere har mange års uddannelse bag sig, rutine i terapi og undervisning, forskellig erhvervserfaring og kender dagligdagen uden for den terapeutiske verden. De er praktiserende terapeuter og har egen praksis, og nogle giver også supervision.

Se NGI’s godkendte terapeuter ved at vælge “Terapeuter” som sortering. På samme måde kan du vælge at sortere på “Undervisere”,”Gæstelærere” og “Supervisorer”.