Hvem er vi?

Siden 1992 har vi uddannet psykoterapeuter i moderne  gestaltterapi, og vi opdaterer løbende uddannelsen i takt med nye strømninger og viden.

Vi bor i en stor, gammel patriciervilla med høje, lyse rum, omgivet af en dejlig have – nær station, skov og butikker. Vores hold er på max. 14 studerende, og holdene mødes på tværs af årgange, når vi indimellem har fælles moduler. Al undervisning sigter på at integrere teori og metode og vægter krop, følelse og tanke lige stærkt.

NGI-teamet består af ildsjæle med tilsammen over 100 års erfaring. Vi uddanner mennesker til at være i livet på en kontaktfuld, ansvarlig og opmærksom måde. Nogle vælger at blive gestaltterapeut, mange tager uddannelsen for at styrke deres kommunikation og tilegne sig relationelle kompetencer, der kan bruges privat og på jobbet.

Psykoterapeutiske og relationelle kompetencer består af personlige og faglige elementer. Du får intensiv træning, faglig supervision og trygge rammer for at udvikle dig personligt, mens du integrerer teorien og og omsætter den til metode.

NGI-teamet

Underviserne udfordrer dig i et trygt rum og lærer dig at stille dig selv spørgsmål, der vil ændre dit liv. Og at lytte til dig selv, når du besvarer dem. For du har selv de svar, du skal bruge. En bred kreds af faglærere og gæsteundervisere sikrer, at du som studerende tilbydes højtkvalificeret undervisning  i fagområder, der relaterer tæt til gestaltterapien. Alle har forpligtet sig til at følge vores etikregler og har tavshedspligt, også når undervisningen er afsluttet.

Samtlige undervisere har mange års uddannelse bag sig. De har rutine i terapi og undervisning, forskellig erhvervserfaring og kender dagligdagen uden for den terapeutiske verden. De er praktiserende terapeuter og har egen praksis, og nogle giver også supervision.

Se NGI’s godkendte terapeuter ved at vælge “Terapeuter” som sortering. På samme måde kan du vælge at sortere på “Undervisere” og “Supervisorer”.

En 4. års studerende kan opnå fakultetets godkendelse til at tage egne klienter uden for NGI, forudsat at terapeuten jævnligt går i supervision. Han/hun kan altså ikke tage studerende i terapi.

Læs her, når du som studerende skal vælge terapeut eller supervisor