Kontakt, omsorgsfuld konfrontation, dialog
baseret på fænomenologi, feltteori og eksistentialisme = moderne gestaltterapi
- Har du holdt pause fra en psykoterapeutisk uddannelse og vil i gang igen?
- Har du merit fra andre uddannelser, som du vil udbygge eller færdiggøre?
- Trives du ikke dér, hvor du ér?
Du er velkommen på Nordisk Gestalt Institut
Om du er alene eller har en eller flere studiekammerat at følges med, så finder vi plads til dig.
Vores arbejdsgrundlag
Gestalttanken er kontakt- og dialogbaseret, fænomenologisk, feltorienteret og eksistentiel. Det er det grundlag, som enhver gestaltisk uddannelse hviler på.
Det gælder også Nordisk Gestalt Institut. Vi arbejder med krop, sind, følelser og sanser på små hold (max. 14) og to-lærer ordning hele vejen igennem. Vi er et lille fakultet, bestående af yngre, modne og ældre undervisere med solid undervisningserfaring – og selvom vi er forskellige, er vi enige om, at gestalt er en åben arkitektur, der kan kombineres med mange andre filosofier og terapeutiske retninger. Vi opdaterer løbende den fire-årige uddannelse og inddrager den nyeste viden, fx om neuroaffektiv videnskab, kropslige dimensioner og psykologisk forskning i undervisningen.
Et gennemgående aspekt ved NGI’s undervisning er, at kroppen altid er med og spiller en stor rolle i undervisningen. Kroppen lyver aldrig, og hjernen er kun klog, når kroppen er med. Det er en rød tråd igennem alt, hvad vi gør og siger.
Studiemiljøet er aktivt og går på tværs af hold og årgange. Alle vores studerende kender hinanden og mødes i flere forskellige, faglige sammenhænge. Det giver inspiration at møde andre studerende og tryghed at have sit eget hold.
De studerende laver selv frokost og aftensmad og hygger, diskuterer eller fester i de studerendes køkken. Man er velkommen til at overnatte, hvis det passer eller man kommer langvejs fra. Det er en del af studiemiljøet at være sammen socialt og på egen hånd, når “de voksne er gået hjem” (som jeg har hørt det formuleret), og det giver sammenhold og sammenhængskraft.
Kom og vær med
Hvis du vil vide mere, så kontakt os på info@nytngi.dk for et møde, hvor du kan få stillet din spørgelyst. Du er selvfølgelig også velkommen til et informationsmøde (se forsiden) og/eller en af de åbne introduktionsdage, hvor du kan få en smagsprøve på undervisningen og hilse på nogle af underviserne.
Det vigtigste er, at du er indstillet på at investere dig selv – ikke, om du har læst nogle bestemte bøger. Metode og teori skal du nok få lært.
Ring og hør mere. Eller brug kontaktformularen.
Vi starter nye hold hvert år.
[quoteRotator]