TD-5.HEADER

INFOAFTEN OM UDDANNELSEN TIL KROPSTERAPEUT

Mandag 21.08.17 kl 18.00 – ca. 20.00

Alt om den 1-årige uddannelse til kropsterapeut

Touching Dialogue (TD) kan være det forløsende redskab, du mangler i din terapeutiske praksis. Kroppen gemmer på så mange oplevelser, som kan være svære at nå med ord. Drømme kan vise, hvad der foregår i det ubevidste- og TD kan bringe tidligere, glemte eller fortrængte traumer, sorger og savn op til overfladen, så de kan heles.

Flere detaljer her

Blid og nænsom vej til heling

Touching Dialogue kropsterapi  er en blid kropsterapi, som udføres i samarbejde og dialog med klienten, der er fuldt påklædt.

Den nænsomme berøring og tilhørende samtale støtter klientens tilgang til sin krops fortællinger, og derfor passer TD perfekt sammen med samtaleterapi. Derfor forudsætter optagelse på TD-uddannelsen, at du har en afsluttet psykoterapeut- eller psykologuddannelse.

Learning by doing: praksisklar efter 1 år

Uddannelsen foregår over et år på meget små hold (4-6 studerende), som undervises ca. 1 gang månedligt, 9 tirsdage kl 10-15 (+ 1 eksamensdag). Den intensive, metodisk-praktiske mesterlærebetyder, at du er klar til at praktisere efter afsluttet eksamen.

Kom til info-aften og få mere at vide

Møde underviseren og få en demonstration af, hvordan kropsterapien udføres.  Og medbring alle dine nysgerrige spørgsmål!

Nyt hold starter op 10. oktober 2017. Eneste optagelseskrav: at du er færdiguddannet psykoterapeut eller psykolog.


  • Tid:  Mandag, den 21. august 2017 kl 18.00 – ca. 20.00. Tilmelding nødvendig.
  • Sted: Helgesensgade 12, th. (hjørnet), 2100 Østerbro (nær Trianglen)
    (Selve instituttet ligger i Fredensborg, men til efteruddannelserne bruger vi tit vores lokaler i København.)
  • Af hensyn til de fremmødte beder vi dig venligst melde afbud på telefon (28 28 62 00) eller mail (stefan@meinel.dk), hvis du bliver forhindret i at deltage.

Tilmelding

Tilmeldinger er lukket til denne event.